Budapesti Egyéni Sakk Diákolimpia II. korcsoport

2020. március 22-én rendezték a Budapesti Egyéni Sakk Diákolimpiát, ahol a kerületek bajnokai mérkőztek meg egymással az országos döntőbe való továbbjutásért. Iskolánkat két diákunk képviselte: Vén Villő (4.n) és Ónodi Miklós (4.a). Villő a II. korcsoportos lányok között 10. helyezett lett, ami nagyon szép teljesítmény, hiszen ebben a kategóriában már van 4-5 olyan kislány, aki versenyszerűen űzi ezt a sportot. Miki a II. korcsoportos fiúk között 8. helyezett lett - a 6. helyezettel azonos pontszámmal. Neki nehéz dolga volt, mert egyrészt korosztályában kicsiként indult, másrészt az ő majd 30 fős mezőnye országos szinten is kiemelkedően erős.

 

BUDAPESTI SAKK CSAPAT DIÁKOLIMPIA II. KORCSOPORT :

Február 1-jén rendezték a Budapesti Sakk Csapat Diákolimpiát, ahol iskolánk csapata - Ónodi Miklós (4a), Bonyhádi Simon és Pajter Dávid (3n), Vén Villő (4n) - is elindult, hogy megküzdjön a többi kerület legjobb csapataival. Mind a négyen lelkesen játszották végig a hét fordulót, és végül az alsós korcsoport 11. helyezését hozták el. Gratulálunk! HAJRÁ GÁDOR!

 

KERÜLETI CSAPAT SAKK DIÁKOLIMPIA I-II. KORCSOPORT

Iskolánk alsós sakkcsapata ma megnyerte a kerületi sakk diákolimpiát, és így továbbjutott a budapesti döntőbe. A csapat tagjai: Ónodi Miklós (4a), Vén Villő (4n); Bonyhádi Simon, Skerlecz Arnold és Pajter Dávid (3n). GRATULÁLUNK! Ismét köszönjük Ónodi anyukának a segítségét a szervezésben, és a versenyeztetésben is. HAJRÁ GÁDOR!

BUDAPESTI TORNA DIÁKOLIMPIA I. KORCSOPORT :

Váradi Sebestyén 2.a osztályos diákunk 5. helyezést ért el a Budapesti Torna Diákolimpián, egyéniben, B kategóriában.
Gratulálunk a sikeres versenyzéshez. HAJRÁ GÁDOR!

KERÜLETI EGYÉNI SAKK DIÁKOLIMPIA I-II. KORCSOPORT

Január 28-án rendezték a XXII. kerületi egyéni sakk diákolimpiát, ahol iskolánkat 7 tanuló képviselte.

Fodor Bertalan (2b) a Fiú I. korcsoportban, 8 fős mezőnyben, körmérkőzések után IV. helyezést ért el. Ebben a csoportban játszott Papp Gábor (3n) is.

Vén Villő (4n) a Lány II. korcsoportban I. helyezett lett.

Fiú II. korcsoportban, 21 fős mezőnyben, Ónodi Miklós (4a) és Bonyhádi Simon (3n) személyében, elhoztuk az arany és a bronzérmet is. Ugyanebben a csoportban küzdött lelkesen Pajter Dávid (3n) és Skerlecz Arnold (3n) is.

Az első helyezettek továbbjutottak a február végi Budapesti döntőre.

Köszönjük Schaffer Mónika szülőnek a versenyeztetésben nyújtott nagy segítségét. GRATULÁLUNK MINDEN RÉSZTEVEVŐNEK! HAJRÁ GÁDOR!

KERÜLETI LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA III. KORCSOPORT

III. korcsoportos focistáink a 4. helyen végeztek a kerületi Labdarúgó Diákolimpia őszi fordulójában.A "Legjobb kapus" címet Mongyi Máté 5.a osztályos diákunk nyerte el. A csapat tagjai voltak: Kalapos Titusz és Czagányi-Szekfű Balázs 7.a; Mongyi Máté 5.a; Joó-Wolf Ákos és Szalay Csaba 6.a, valamint Hódi Máté és Kiss Lőrinc 5.n osztályos tanulóink. Felkészítő tanár: Szendi Gyuláné. Köszönjük Mongyi Máté és Joó-Wolf Ákos anyukának a segítségét a szállításban és a drukkolást! Gratulálunk! HAJRÁ GÁDOR!

EVEZÉS DIÁKOLIMPIA

A 2019/2020 tanévi Evezés Diákolimpia Országos döntőjét a hétvégén rendezték meg Sukorón, a Velence-tavi Evezőspályán. Kulcsár Nóra Krisztina (5.a) és Kulcsár Anna Zita (7.a) nagy fölénnyel nyert a párosok döntőjében a III. korcsoportban. Egyéniben Kulcsár Anna Zita aranyérmet, Kulcsár Nóra Krisztina pedig bronzérmet szerzett szintén a III. korcsoportban. Gratulálunk! Hajrá Gádor!

MIKULÁS KUPA TEREMFOCI II. KORCSOPORT - KERÜLETI DIÁKOLIMPIA:

2009-2010-es születésű focistáink a 4. helyen végeztek a Mikulás Kupán. A "Legjobb kapus" címet - megosztva a Baross Iskola kapusával - Hódi Máté (5n) nyerte el. A csapat tagjai voltak: Balogh Bence (3a); Major Zsombor és Zakariás Andor (3n); Szerencsi Pál és Loksay Bálint (4a); Greksa Máté (4n); valamint Hódi Máté és Tavali Marcell (5n). Köszönjük Palkó, Zsombi és Andor szüleinek a kísérésben nyújtott segítségét, és a drukkolást! Felkészítő tanár: Gyollainé B. Magdolna. GRATULÁLUNK AZ EGÉSZ CSAPATNAK! Hajrá Gádor!

MIKULÁS KUPA TEREMFOCI I. KORCSOPORT - KERÜLETI DIÁKOLIMPIA:

I. korcsoportos kis focistáink nagy küzdelemben ezüstérmet szereztek a Mikulás Kupán! A „Legjobb kapus” címet Hubják Gergely (2n), a „Gólkirály” címet pedig Kasza-Kovács Kolos (2n) nyerte! A csapat tagjai voltak: Váradi Sebestyén, Loksay Péter és Orbán Levente (2a), Hubják Gergely, Kasza-Kovács Kolos és Erődi-Gaál Péter (2n); Blastik Benedek (2b); és Jámbor András (3n). Köszönjük Kolos, Benedek és Andris szüleinek a kísérésben nyújtott segítségét, és a lelkes szurkolást! Felkészítő tanár: Gyollainé B. Magdolna. Gratulálunk! HAJRÁ GÁDOR

JÁTÉKOS SPORTVERSENY I-II. KORCSOPORT– KERÜLETI DIÁKOLIMPIA:

Csapatunk 4. helyezést ért el a kerületi Játékos Sportversenyen. Egy hónapos felkészülésünk során nyolc összetett feladatot kellett betanulnunk, melyben szerepelt pl. kézi-és kosárlabda vezetés, talicskaváltó tornabottal, floorball váltó, akadálypálya, társhordás karikával…A Gádor csapat tagjai voltak: Vári Balázs és Loksay Péter (2a); Szaniszló Katalin, Hellinger Flóra és Komjáthy Áron (2n); Kaszt Boglárka és Kalapács Attila (3a); Szombathelyi Bori, Rákos Panna, Bárány Kristóf, Greksa Máté (4n); Jankó András, Loksay Bálint, Józsa Miklós, Papp Leila és Orosz Boglárka (4a); Kalapos Szonja (5a); Medgyesi Imola és Tavali Marcell(5n). Felkészítő tanár: Gyollainé B. Magdolna. GRATULÁLUNK AZ EGÉSZ CSAPATNAK!

KERÜLETI ÚSZÓVERSENY I.-II. KORCSOPORT:

November 14-én rendezték a 2009 és későbbi születésű gyerekek kerületi Úszóversenyét. Az I. korcsoportos Sauerwein Zoltán (3a) bronzérmet szerzett mellen, Bertalan Anna (2n) pedig gyorsúszásban 5. lett. A II. korcsoportos Tavali Marcell (5.n) aranyérmet szerzett gyorson és 5. lett háton. Szombathelyi Bori (4n) 6. lett gyorson is, és háton is. Mellúszásban Tátos Vilmos (3a) az 5. , és Skerlecz Arnold (3n) a 6. helyen végzett. Orbán László (4a) hátúszásban a 6. helyet szerezte meg. 4x50 méteres gyorsváltóban a fiúk 4., a lányok az 5. helyen végeztek. A fiú váltó tagjai voltak: Tavali Marcell és Kiss Lőrinc (5n), Orbán László (4a) és Skerlecz Arnold (3n). A lány váltó tagjai voltak: Kalapos Szonja és Börcsök Ivett (5a), Szombathelyi Bori (4n) és Vass Anita (3a). Dicséret illeti csapatunk többi tagját is: Németh Levente, Péter Zsófia, Hellinger Flóra és Rákos Emma (2n); Soós Barnabás (2a); Kiss Vanda (4a); Hellinger Anna (4n); Mályi Orsolya és Kulcsár Nóra (5a); valamint Tóth Mátyás (5n) diákokat! A csapatot összeállította Gyollainé B. Magdolna. Gratulálunk! HAJRÁ GÁDOR!

KERÜLETI ÚSZÓ DIÁKOLIMPIA III.- IV. KORCSOPORT:

November 8-án, pénteken rendezték meg a kerületi úszóversenyt. Diákjaink III. és IV. korcsoportban, 3 versenyszámban és váltóban mérhették össze tudásukat. Sok résztvevővel és izgalmas, szoros küzdelmekkel zajlottak a versenyszámok. Gratulálunk versenyzőink nagyszerű eredményéhez! Köszönjük a szállításban való segítséget Boros Bodza és Gál-Werl Patrik apukájának!

Eredmények:
III. korcsoport
100 m. gyors úszás
-
3. hely Tatai Miklós 7.a.
100 m. mell úszás
-
2. hely Tatai Miklós 7.a.
-
3. hely Pörzse Nóra 5.n.
100 m. hát úszás
-
4. Fintor Sarolt 6.n.
-
5. Boros Bodza 7.a.
4x50 m. fiú gyorsváltó
-
4. hely (Szabó-Lipták Márk és Kaján Ádám 5.a., Bakos-Sohajda Attila és Gál-Werl Patrik 6.a.)
4x50 m. lány gyorsváltó
-
3. hely (Sebestyén Virág 5.a, Boros Bodza 7.a., Fintor Sarolt 6.n, Pörzse Nóra 5.n)

IV. korcsoport
100 m. gyors úszás
-
2. hely Tatár Dorottya 7.a.
-
4. hely Szász Konor 8.b.
4x50 m. fiú gyorsváltó
-
3. hely (Ájpli Bence és Szász Konor 8.b., Tatai Miklós és Szüts Barnabás 7.a.)

A csapatot összeállította Szendi Gyuláné és Kákonyi Vivien.

FUTAFOK GÁDOROS SZEMMEL 1-15. HELYEZÉSIG:

1.FUTAM KISÉRŐS LÁNY (50 INDULÓ) 15. STICKL AMINA 1N
1.FUTAM KISÉRŐS FIÚ (56 INDULÓ) 2. CZUPPON ERIK GÁDOR
7. CSORDÁS ERIK 1A
1.FUTAM BÁTOR LÁNY (174 INDULÓ) 2. MARÓDI ELINA 2B
1.FUTAM BÁTOR FIÚ (187 INDULÓ) 7. TÓTH MARCELL 1A
12. DUKAI DÁNIEL 1N
15. SOÓS BARNABÁS 2A
2.FUTAM LÁNY (129 INDULÓ) 6. SZANISZLÓ KATALIN 2N
2.FUTAM FIÚ (125 INDULÓ) - - -
3.FUTAM LÁNY (138 INDULÓ) 11. VASS ANITA 3A
3.FUTAM FIÚ (130 INDULÓ) 9. NAGY LÁSZLÓ 3A
4.FUTAM LÁNY (146 INDULÓ) 5. BAKOS-MÜLLER NOÉMI 4A
12. VÉN VILLŐ 4N
4.FUTAM FIÚ (142 INDULÓ) 1. DEBRECENI MÁRK 5A
8. KISS LŐRINC 5N
5.FUTAM LÁNY (129 INDULÓ) 3. PÁLINKÁS LUCA 6A
9. PÖRZSE NÓRA 5N
5.FUTAM FIÚ (114 INDULÓ) 10. BARACSKA MÁRTON 5N
11. EGERSZEGI-LABORCZ ZSOMBOR 5N
6.FUTAM LÁNY (84 INDULÓ) - - -
6.FUTAM FIÚ (87 INDULÓ) 5. SZALAY CSABA 6A
7.FUTAM LÁNY (79 INDULÓ) 10. SZEKSZÁRDI-OLKSZIK LUCA 7A
11. RISTYÁK LUCA 7A
12. KOVÁCS BOGLÁRKA 7A
7.FUTAM FIÚ (102 INDULÓ) - - -
8.FUTAM LÁNY (43 INDULÓ) 5. LUNARDI ISABEL 8B
10. VARGA ELINA 8B
12. VARGA BOGLÁRKA 8B
8.FUTAM FIÚ (64 INDULÓ) 3. MAKAI BOTOND 8B
4. RÁCZ MÁTÉ 8B
8. HAUT TAMÁS 8B
9.FUTAM LÁNY (11 INDULÓ) 4. BARNA TÜNDE GÁDOR

CAMPONA ALSÓS VÁLTÓ

(2009-2012-ES SZ.)

7.

SZÁZLÁBÚAK: BALÁZS GERGŐ,

HELLINGER FLÓRA, KEREKES EMMA,

ZAKARIÁS ANDOR

5A,2N,2N,3N

CAMPONA FELSŐS VÁLTÓ

(2005-2008-AS SZ.)

6. NÉGY MUSKÉTÁS: RITTER DOMINIK, RITTER VIVIEN, KORPONAI SZTELLA, ZABLÁCZKY BENETT 8A,5A,6A,7B
FELNŐTT II NŐI 4. VÉKONY EMESE GÁDOR
FELNŐTT II FÉRFI 4. PUSKÁS MÁRTON GÁDOR
7. GYOLLAI ÁKOS GÁDOR
10. GYOLLAI BENCE GÁDOR
14. GYOLLAI PÉTER GÁDOR
FELNŐTT III NŐI 1. VÉN-GÁLIG GRÉTA GÁDOR
FELNŐTT III FÉRFI 3. PUSKÁS ZOLTÁN GÁDOR
FELNŐTT IV NŐI 4. GYOLLAINÉ B. MAGDOLNA GÁDOR
CAMPONA NŐI VÁLTÓ 8. GÁDOROS AMAZONOK: SZEILER EMESE, GYOLLAINÉ B.MAGDOLNA, HORVÁTHNÉ PILINGER ZSUZSANNA, VÉKONY EMESE GÁDOR
10. KISGÁDOR: SZEILER EMESE, TAKÁCS TÜNDE, SOÓS DIA, LABODICS-PRÍM ZSÓFIA 2A

SZENT MIHÁLY KUPA III.KORCSOPORT

A Szent Mihály Kupán tisztes helytállással a 4. helyen végeztünk. A foci csapat tagjai voltak: Joó-Wolf Ákos (3 gól) és Szalay Csaba (1 gól) 6.a osztályos; Balázs Gergő (1 gól), Mongyi Máté és Ihász Máté 5.a osztályos; Kiss Lőrinc, Hódi Máté, Tóth Mátyás, Tavali Marcell és Ujkéri Bálint 5.n osztályos diákjaink. Köszönjük Joó-Wolf Ákos és Mongyi Máté anyukának a segítségét és a drukkolást. Felkészítő tanár: Gyollainé B. Magdolna. Gratulálunk! Hajrá Gádor!

Nemzeti Együttmüködési Alap

Alapítványunk a 2019. évműködési kiadásainak fedezésére sikeresen pályázott a Nemzeti Együttműködési Alaphoz és 154.000 forintot nyert. Köszönjük a támogatást.

Itt talál meg minket

Közösségi oldalunk

életrevaló

agenda21 okoiskola tehetsegpont umwelt unesco
© Gádor Általános Iskola 1950 - 2019 - minden jog fenntartva.

E-napló belépés

ekreta weblap

Legújabb események

K márc. 26
Miénk a ház
Cs márc. 28
Tavaszi szünet
P márc. 29
Tavaszi szünet
Szo márc. 30
Tavaszi szünet
V márc. 31
Tavaszi szünet
Free Joomla! templates by AgeThemes