Első helyezés irodalmi versenyen

panna saciIskolánk két diákja, Bartos Sarolta ás Báldy Panna 6.a. ismét részt vettek a HEBE Kft. országos Szivárványhíd, ötfordulós irodalmi levelezős versenyén, ahol az 5-6. évfolyamosok mezőnyében a dobogó tetején végeztek.

Felkészítő tanáruk Szabados Mónika.

Gratulálunk!

Időutazó - történelmi verseny

Iskolánk két diákja, Bartos Sarolta 6.a. és Báldy Panna 6.a. részt vett a HEBE Kiadó ötfordulós, "Időutazó" történelmi levelező versenyén. A versenyen 400 induló diák, négy korcsoportban mérhette össze a tudását. Gádoros diákjaink ebben a népes mezőnyben az V. helyen végeztek.

Felkészítő tanáruk Bukniczné Hajzer Katalin volt.

Gratulálunk!

Tervezz rózsás plakátot - rajzpályázat

A NAIK Gyümölcstermesztési Kutatóintézet idén is meghirdette a "Tervezz rózsás plakátot!" rajzpályázatot, amin gádoros diákok is részt vettek.

A május 24-én megtartott ünnepélyes eredményhirdetésen 30 pályaművet állítottak ki, ebből öt gádoros alkotás volt. Kovács Réka 7.b. a felsősök versenyében megosztott első helyen végzett, míg Nyári Zsófia 3.a. osztályos diákunk az alsósok között a második helyet szerezte meg.

Kátai Lívia 5.b., Bartos Sarolta 6.a. és Wang Jingbo 7.a. osztályos tanulóink képei is a kiállított 30 legjobb alkotás között szerepeltek.

Felkészítő tanár: Csepregi-Kertész Angelika

Gratulálunk!

Rajzban (is) az élen

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság égisze alatt az Országos Tűzmegelőzési Bizottság országos alkotói pályázatot hirdetett. A pályázat célja, hogy az iskolások a kreatív alkotásokon keresztül mutassák be a tűzoltók izgalmas és egyben veszélyes világát.

Hétszáz fővárosi versenyző közül, huszonötöt hívtak be az ünnepélyes díjátadóra és abból négy gádoros volt. A 6-10 évesek versenyén "plakát" kategóriában Benesóczky Blanka 4.n. osztályos tanuló a III. helyet szerezte meg. A 11-14 évesek versenyében "plakát" kategóriában I. helyen végzett Szunyogh Kamilla a 7.b. osztályból és a II. helyet is a Gádor hozta el,Tatai Lili , szintén 7.b. osztályos diákunk jóvoltából.

"Szabadkézi rajz" kategóriában Wang Jingbo / Stone 7.a is a dobogó legfelső fokán végzett.

Két első helyezettünk munkája az országos versenyre is továbbjutott.

Felkészítő tanáruk Csepregi-Kertész Angelika.

Az eredményhirdetésnél köszönjük a szülői segítséget! (Benesóczky Blanka nem tudott részt venni a díjátadón, ezért hiányzik a képekről).

Gratulálunk !

Aranytollal írtunk ezüstöt

A negyedik évfolyamosoknak rendezett kerületi "Aranytoll" helyesírási versenyen Nagy Anna, iskolánk 4.a. osztályos diákja nagyon szép teljesítménnyel a dobogó második fokán végzett.

Felkészítő tanára Mártonné Dudás Andrea.

Gratulálunk!

Bendegúz - tudásbajnokság

A Tudásbajnokság megyei döntőjén Turi Barna 4.n. osztályos diákunk "anyanyelv" kategóriában 26 versenyző közül a VII. helyen végzett.

Felkészítő tanár:Nagy Erika néni

Gratulálunk!

Kerületi informatika verseny

A 7-8. évfolyamosok kerületi informatika versenyén "Táblázatkezelés" kategóriában két dobogós helyet is elhoztak diákjaink.

Papp Mátyás 8.n. osztályos tanulónk a II. , Matolcsy Attila a 8.a. osztályból pedig a III. helyen végzett.

Felkészítő tanáruk Puskás Zoltán

Budapesti Nyelvész verseny

A Nyelvész megyei fordulójára évfolyamonként a harminc legjobb diákot hívják meg. A budapesti fordulóra az évfolyamonkénti legjobb harminc diák közé a következő gádoros tanulók jutottak be: 
1.évfolyam: Nagy László 1.a., Farkasházi Kornél és Pajter Dávid 1.n.
2. évfolyam: Szerencsi Pál 2.a., Melhardt Simon,Szombathelyi Bori és Vén Villő 2.n.
4.évfolyam: Nagy Anna, Gál-Werl Patrik és Gáspár Kitti 4.a., Gebora Zsófia, Kovács Nóra és Benesóczky Blanka 4.n.
7.évfolyam: Zelenák Gergő 7.a.

A versenyen az első nyolc helyezést hirdették ki.
1 évf.: V. helyen végzett Nagy László 1.a. osztályos diákunk. Felkészítő tanára Nógrádiné Tokai Marietta.
4.évf.: II. helyen végzett Nagy Anna 4.a. - ő még pontszám alapján bejuthat az országos döntőbe. Felkészítő tanára Mártonné Dudás Andrea.
V. helyezett lett Gebora Zsófia 4.n. és VII. helyezést ért el Kovács Nóra 4.n. Felkészítő tanáruk Nagy Lászlóné Erika néni.

Diákoknak és tanáraiknak egyaránt gratulálunk!

Fox competition nemzetközi verseny

Sándor Barnabás 5.b. osztályos diákunk ötödikesként 16. lett a nemzetközi Fox Competition verseny országos fordulóján „Bunnies”, vagyis 5-6. osztályos kategóriában 270 versenyző közül. Tatár Dorottya 5. a ugyanezen a versenyen a 40. helyen végzett.
Mindkét diákunknak és tanáruknak, Leskó Gabriellának is gratulálunk.

Kerületi angol verseny

Az 5-6. évfolyamosok kerületi angol versenyéről megint emelt fővel távozhatott a Gádor.

5. évfolyamon "alap szint" kategóriában Dörnyei Emília 5.a. egy IV., míg Setét Jázmin 5.a. az V. pontszerző helyet hozta el. Felkészítő tanáruk Tégli Dóra.

"Emelt szint" kategóriában Sándor Barnabás 5.b. a II. helyen végzett, Várkonyi István 5.b. pedig a VI. helyet szerezte meg. Felkészítő tanáruk Leskó Gabriella.

A hatodik évfolyamosok versenyén "alap szint" kategóriában Barta Nimród 6.a. szintén az ezüstös II. helyen végzett. Felkészítő tanára Németh Tibor.

Diákoknak és tanáraiknak egyaránt gratulálunk!

Zrínyi Ilona Matematikaverseny

Március 7-én került sor a Zrínyi Ilona Matematikaverseny megyei fordulójának ünnepélyes eredményhirdetésére. A XXII., XII, és a XI. kerület iskolái tartoztak egy csoportba, így a gádorosok is e kerületek iskoláival mérték össze a tudásukat. Az ünnepélyes eredményhirdetésre az évfolyamonként legjobban teljesítő első húsz diákot hívják meg.

Örömmel tudatjuk, hogy Vén Villő a 2.n. osztályból ebben a népes mezőnyben a 17. helyen végzett. Felkészítő tanára: Szabóné Máté Éva

A több száz fős mezőnyben szépen szerepelt 37. helyével Szerencsi Pál 2.a., 54. helyével Greksa Máté 2.n. és 59. helyen végzett Ónodi Miklós a 2.a. osztályból.

Negyedikeseink megint csodás eredményeket hoztak erről a versenyről. Az első húszba három diákunk is bekerült:  Szerencsi Ida 4.n. és Janisovszky Vanda 4.n. egyforma pontszámmal a 6. helyen végeztek, míg Dévényi Márton 4.n. a 17. helyen zárta a versenyt. Felkészítő tanáruk Nagy Lászlóné Erika néni szintén a díjazottak között szerepelt, mivel diákjai ilyen eredményesek voltak.

A szintén több száz fős negyedik évfolyamos mezőnyben az első százban végzett még másik három 4.n. osztályos tanulónk: Benesóczky Blanka 56., Gebora Zsófia 88. és Turi Barna pedig a 93. helyezett lett.

Gratulálunk felkészítő tanároknak és diákoknak egyaránt!

Kerületi Földrajz Verseny

Iskolánk megint dobogóra került, most Kovács Réka 7.b. osztályos tanulónk jóvoltából, aki a 7-8. évfolyamosok kerületi földrajz versenyén a harmadik helyen végzett.


Felkészítő tanár: Csizmaziáné Dömös Veronika


Gratulálunk!

Vers- és prózamondó verseny első hely

A november 29-én megrendezett 3-4. évfolyamos kerületi vers- és prózamondó versenyen "vers" kategóriában Kósa Panna 4.a. osztályos diákunk az első helyen végzett.

Felkészítő tanára Mártonné Dudás Andrea és Abonyi-Somogyi Mária.

Gratulálunk!

Kerületi első hely emelt angolból

A 11.28-án megrendezett kerületi angol emelt nyelvi versenyen iskolánk 7.a. osztályos diákja, Tar Péter a dobogó legfelső fokán végzett!

Felkészítő tanára Panyiné Csákány Enikő.

Gratulálunk!

Bolyai anyanyelvi csapatverseny

A november 10-én megrendezésre került körzeti forduló ( I., XI., XII., XXII. kerületek) ünnepélyes eredményhirdetésére 21.-én került sor, ahová Nagy Erika néni 4.n osztályos Meseőrzők csapatát hívták meg az iskolánkból. A Dévényi Márton, Gebora Zsófia, Szaniszló Ágnes, Zimonyi Anna összetételű csapat 124 induló közül a IV. helyet szerezte meg! Gratulálunk!

Más csapataink is szépen teljesítettek ezen az anyanyelvi versenyen :

Szép sikerek a Bolyai Matematika Csapatversenyen

Az október 25-i ünnepélyes eredményhirdetésen két osztályunk is "dobogóra" állhatott a Bolyai Matematika Csapatverseny körzeti fordulóján.

A 3. évfolyamosok versenyében Váczi Éva néni "Agyafúrt villám 4-es"-e 118 ponttal a harmadik helyen, míg Nagy Erika néni "Még mindig 2*2 néha 5" csapata a 4. évfolyamosok között 136 ponttal második helyen végzett.

A 3.n. csapatának tagjai: Bárány Domokos, Georgiu Artemisz, Hubják Nóra,Puskás Péter

A 4.n. csapatának tagjai: Dévényi Márton, Janisovszky Vanda, Szerencsi Ida, Turi Barna

Gratulálunk!!!

Nemzeti Együttmüködési Alap

Alapítványunk a 2019. évműködési kiadásainak fedezésére sikeresen pályázott a Nemzeti Együttműködési Alaphoz és 154.000 forintot nyert. Köszönjük a támogatást.

Itt talál meg minket

Közösségi oldalunk

életrevaló

agenda21 okoiskola tehetsegpont umwelt unesco
© Gádor Általános Iskola 1950 - 2019 - minden jog fenntartva.

E-napló belépés

ekreta weblap

Legújabb események

K márc. 26
Miénk a ház
Cs márc. 28
Tavaszi szünet
P márc. 29
Tavaszi szünet
Szo márc. 30
Tavaszi szünet
V márc. 31
Tavaszi szünet
Free Joomla! templates by AgeThemes