Bronzérem a Dél-Budai elsősegélynyújtó versenyen

A Vöröskereszt szerevezésében lezajlott versenyen iskolánk egy igen fiatal csapattal indult, hiszen az utóbbi években szinte csak nyolcadikosaink vettek részt ezen a megmérettetésen.

Mostani vegyes csapatunk a XI. és a XXII. kerületi iskolák mezőnyében a III. helyen végzett!

A bronz csapat tagjai: Bakonyi Rebeka 6.n.,Hajder Alexandra 5.b., Tölgyes Petra 8.b., Fintor Gellért 7.n., Hunics Balázs 5.b., Till Ádám 6.a

Felkészítő: Pelle Ildikó védőnő

Gratulálunk!

Kerületi fizika csapatverseny

A hetedik évfolyamosoknak rendezett versenyen Nagy Zsófia és Hegedűs Bence 7.n tizenhárom csapatból a pontszerző VI. helyen végzett.

Gratulálunk!

Eszter negyedik lett a Sziporkán

A Sziporka Országos Levelező Matematika Verseny döntőjét Hatvanban rendezték meg. A verseny három levelezős fordulóból áll és az itt szerzett pontok alapján hívják be az első tíz diákot a hatvani döntőre.

Iskolánk 4.a. osztályos diákja, Polgár Eszter a tizedik helyen jutott be a döntőbe, ahol teljesítményével a IV. helyet szerezte meg.

Gratulálunk!

Kémia Derby II. forduló

Iskolánkban rendezték meg ennek a színvonalas országos versenynek a 2. fordulóját, ahová már csak azok a tanulók kaptak meghívást, akik a miskolci versenyen 60% felett teljesítettek.A versenyen általános iskolások és gimnazisták is részt vettek, a zsűrizésben pedig főiskolai tanárok is dolgoztak.

A verseny egy látványos kísérlet-bemutatóval kezdődött, majd a diákok évfolyamok szerint elvonultak írásbeli, szóbeli és gyakorlati tudásukról számot adni.

A reggel 10 órától délután kb. 3 óráig tartó versenyen iskolánk négy hetedikes diákja vett részt,.
Örömmel jelentjük, hogy a hetedik évfolyamosok versenyén Madocsay Tünde 7.n. a II. helyet szerezte meg, Csente Dorottya 7.n. és Kovács Fanni 7.n. a IV. helyen, Tölgyesi Csilla 7.n. pedig a VII. helyen végzett.
Gratulálunk a kitartó és eredményes munkához!
A verseny fő szervezője Madarassy Márk, az iskolánkban zajló II. forduló helyszíni körülményeit Maróthy Éva néni biztosította és szervezte, a bemutatót a miskolci Herman Labor tartotta.

Köszönjük minden szervező és résztvevő munkáját! További képek.
Gratulálunk!

Nemzeti Együttmüködési Alap

Alapítványunk a 2019. évműködési kiadásainak fedezésére sikeresen pályázott a Nemzeti Együttműködési Alaphoz és 154.000 forintot nyert. Köszönjük a támogatást.

Itt talál meg minket

Közösségi oldalunk

életrevaló

agenda21 okoiskola tehetsegpont umwelt unesco
© Gádor Általános Iskola 1950 - 2019 - minden jog fenntartva.

E-napló belépés

ekreta weblap

Legújabb események

P márc. 29
Tavaszi szünet
Szo márc. 30
Tavaszi szünet
V márc. 31
Tavaszi szünet
H ápr. 01
Tavaszi szünet
K ápr. 02
Tavaszi szünet
Sze ápr. 03
Tavaszi szünet
Cs ápr. 04
Tavaszi szünet
P ápr. 05
Tavaszi szünet
Szo ápr. 06
Tavaszi szünet
V ápr. 07
Tavaszi szünet
Free Joomla! templates by AgeThemes