Tájékoztató az iskolások ebédbefizetés rendjéről

Tisztelt Szülők!

Térítési díj befizetésre az alábbi lehetőségek közül választhat:

  • WEB-es bankkártvás fizetéssel az Önkormánvzat honiapián keresztül, amely az efizetes.budafokteteny.hu címen érhető el. Ehhez felhasználói név és jelszó szükséges, amelyet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre beküldött igénylést követő munkanapon megküldünk. A jelszó kéréséhez szükséges adatok: gyermek neve, iskola megnevezése, osztály. A szülő internetes felületen keresztül a rendelésre megnyitott időszakban tudja leadni és online fizetésre alkalmas bankkártyával kiegyenlíteni a következő havi rendeléseit. A rendelésre nyitott időszak minden hónap 1. 8:00 órától minden hónap 15-e 24.00 óráig tart. Ezt követően csak külön számla ellenében átutalással történő fizetéssel tudja az étkezést megrendelni a fenti e-mail címen. A rendelés CSAK a fizetés megtörténtével válik megrendelté. Az efizetes.budafokteteny.hu felületen lehetőség van a tárgyhavi rendelések lemondására is a lemondás szabályai szerint (lemondani kívánt napot megelőző munkanap 9 óráig). Ez a lemondás csak az étkezésre vonatkozik, ettÓl függetlenül az iskolát értesíteni kell a gyermek esetleges hiányzásáról. Az online étkezés megrendelés kézikönyve bejelentkezés után a honlapról letölthető.
  •  csoportos beszedési megbízással történő fizetéssel, az IGI felé leadott Nyilatkozat csoportos beszedési megbízás teliesítésére és a szülő számlavezető bankjának felhatalmazása után. A banki ügyintézéshez szükséges nyilatkozat az !Gl-t6! igényelhető. A bank felé leadott felhatalmazás alapján, minden hónap 10-ig (munkaszüneti nap esetén az azt követő munkanapon) egyszer megterheljük a számlájukat. Az inkasszó sikerességének figyelemmel kisérése vagy a pótbefizetés teljesítése a szülő felelőssége.

 A fenti fizetés módok mellett lehetőség van átutalással illetve csekkel történő fizetésre, melyet írásban kell igényelni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, illetve az iskolatitkárnál.

Intézményváltás esetén az online fizetéshez, valamint a csoportos beszedési megbízáshoz új kód igénylése szükséges. A csoportos beszedési megbízás kódját a bank felé is módosítani szükséges.

A gyermekek védelméről és gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény (Gyvt.) 21/A. szerint elfogadott 18/2012. (VI.25.) önkormányzati rendelet alapján a gyermekétkeztetés megrendelésénél háromszori étkezés. vagy csak ebéd választható.

Bármelyik befizetési módot választja, a „nyilatkozat étkezés igénybevételéről” leadásával rendelkeznie kell arról, hogy a gyermeknek milyen típusú étkezést kíván igényelni.

Az étkezési típus választása hónapon belül nem módosítható. Amennyiben a szüló a jövőben esetleg változtatni kíván az étkezés típusán, erre a következő befizetést megelózó hónap utolsó munkanapjáig van lehetőség a nyilatkozat kitöltésével, amelyet az Intézmények Gazdasági Irodájának kell leadni.

Befizetésnél teljes hónapot kell rendezni, lemondásra az alábbi módon van lehetőség:

az iskola által megadott telefonszámon, az iskola titkárságán lehet az étkeztetést lemondani      a 9 óráig lemondott étkezések következő naptól érvényesek

  • a 9 óra utáni lemondásokat csak a lemondást követő második naptól tudjuk érvényesíteni          a szabályszerűen lemondott napok a következő havi befizetésnél jóváírásra kerülnek

Kérjük a „nyilatkozat étkezés igénybevételéről” nyomtatványt szíveskedjen kitölteni és első osztályos tanulók esetében 2021. június 15-ig, de legkésőbb a rendelési hónapot megelőző hónap 25-ig az iskolába vagy az IGI e-mail címére visszaküldeni.

A közétkeztetéssel kapcsolatos dokumentumok nyilatkozatok innen tölthetők le

Nemzeti Együttmüködési Alap

Alapítványunk a 2019. évműködési kiadásainak fedezésére sikeresen pályázott a Nemzeti Együttműködési Alaphoz és 154.000 forintot nyert. Köszönjük a támogatást.

Itt talál meg minket

Közösségi oldalunk

életrevaló

agenda21 okoiskola tehetsegpont umwelt unesco
© Gádor Általános Iskola 1950 - 2019 - minden jog fenntartva.

E-napló belépés

ekreta weblap

Legújabb események

K márc. 26
Miénk a ház
Cs márc. 28
Tavaszi szünet
P márc. 29
Tavaszi szünet
Szo márc. 30
Tavaszi szünet
V márc. 31
Tavaszi szünet
Free Joomla! templates by AgeThemes