Eseménynaptár

Előző hónap Előző nap Következő nap Következő hónap
Év szerint Hónap szerint Hét szerint Ma Keresés Ugrás a hónaphoz
Tájékozódási és túraverseny
Vasárnap 11 November 2018, 07:50 - 16:00

image001November 11-én kerül megrendezésre iskolánk házi tájékozódási és túraversenye, melyre sok szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődő tanulónkat. A versenyt a Budai-hegységben, Biatorbágy környékén rendezzük. 3-5 fős önszerveződő csapatok jelentkezését várjuk. A gyermekek feladata az lesz, hogy a túristaútvonalon elhelyezett pályán megtalálják az állomásokat, ahol természetjárással kapcsolatos és ügyességi feladatokat kell megoldani. A csapatok értékelése elsősorban a megodlott feladatok minősége, másod sorban a pálya bejárásához szükséges idő alapján történik. A csapatokat oklevéllel jutalmazzuk.

A versenyre előzetesen nem szükséges jelentkezni. A résztvevőkkel vasárnap reggel 7:50-kor találkozunk Budafok vasútállomáson. Szükséges felszerlelés: kényelmes cipő, meleg, vízálló kabát, bicska, hátizsák, élelem, ivóvíz, diákigazolvány és 500 Ft vonatjegyre. Valamint óra, íróeszköz és tájoló (ha van). A csapat 15:54-kor érkezik vissza ugyanide.

A gyerekeknek a pályát önállóan kell teljesíteni, szülői kíséret nem megengedett. Sok szeretettel várunk mindenkit. További információ a verseny szervezőjétől, Puskás Zoltántól kérhető.

Támogatónk

bakoslogo

Köszönjük a Bakos Faipari Egyéni Cégnek, hogy segített iskolapadjainkat felújítani és könyvtárpolcainkat elkészíteni.

kobold 004

szelektiv