Karácsonyi műsoraink

Szabados Mónika néni színjátszósai idén is karácsonyi előadással kedveskedtek felsőseinknek.

Péntek délelőtt alsósaink is karácsonyi megemlékezésen vettek részt. 
Évek óta negyedikeseink műsort készítenek az alsóbb évfolyamoknak, és hagyományosan vendégül látják az Árnyas Kert (Kisfaludy) óvoda csöppségeit.
Idén Butella Erzsi néni vezetésével a 4.a osztály műsora aratott nagy sikert.

Boldog karácsonyt Gádor!

Hispánia megigézett

Tibi bácsi, mint Dr. Németh Tibor kutatótanár egy tartalmas, színvonalas estét szervezett a Gádor tornatermébe a fenti címmel. A több mint 3 órás előadáson - ami diákok,szülők,kollégák előtt zajlott - felléptek meghívott vendégelőadók, szülők, diákok és volt diákok, kollégák és a tanár úr gyermekei is.
Az esten megismerhettük az egykor hatalmas spanyol birodalom gyarmatait, kultúráját, zenéjét, verseit, ételeit. A szünetben a jelenlévők még a híres serrano sonkát is megkóstolhatták és a spanyolok világhírű édességét, a churrost.

Fényképek

7.b a Várkert Bazárban

Hetedikeseink Az új világ születik című első világháborús kiállításon jártak.
A most kibővített kiállítás 21.századi, interaktív, gyerekbarát és figyelemfelkeltő volt. Nagyon jól szórakoztak, és nem mellékesen sok érdekességgel gazdagította a történelem tudásukat.

Korcsolyáztak hetedikeseink

Hetedikeseink elkezdték a kerületi jégpálya kihasználását.ttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb0/1.5/16/1f609.png");">😉

Aranyéremmel tértünk haza a Mikulás Kupáról

A Mikulás Kupa Teremfoci Bajnokságon aranyérmet szereztek legifjabb focistáink! A 2010-2011-es születésű csapatunk nagyszerűen küzdött, mind a 3 meccset megnyertük. Büszkék vagyunk Rájuk: Hubják Gergely 1.n; Nagy László 2.a; Csabai Botond, Jámbor András, Major Zsombor és Zakariás Andor 2.n; Nagy László 2.a és Loksay Bálint 3.a osztályos diákjainkra. Major Zsombor 9 góllal elnyerte a "Gólkirály" címet! Csabai Botond remekül védett a kapunkban. Szép összjáték alakult ki a mezőnyjátékban is. Valamint végül, de nem utolsósorban, köszönjük a Szülők drukkolását és segítségét a gyerekek autóval való szállításában! GRATULÁLUNK!

Fényképek

A 2008-2009-es születésű focistáink nagy küzdelemben, igazi csapatmunkával bronzérmet szereztek! A csapat tagjai voltak: Greksa Máté 2.n; Zakariás Egon, Balázs Gergő és Mongyi Máté 4.a; Hódi Máté és Egerszegi-Laborcz Zsombor 4.n; Szerencsi Pál 3.a és Markos Csanád 5.n osztályos diákjaink. A "legjobb kapus" díjat Hódi Máté kapta!

Fényképek

 

Támogatónk

bakoslogo

Köszönjük a Bakos Faipari Egyéni Cégnek, hogy segített iskolapadjainkat felújítani és könyvtárpolcainkat elkészíteni.

kobold 004

szelektiv