Fontos nyári időpontok

Ügyeleti időpontok 4 alkalommal szerdánként 9-től 13 óráig:
július 10.
július 24.
augusztus 7.
augusztus 21.

Ebédbefizetés 2 alkalommal keddenként 7-től 13 óráig az orvosiban:
augusztus 13.
augusztus 27. (pótbefizetés)

Javítóvizsga időpontja:
augusztus 28. szerda

Évnyitó:
szeptember 2. hétfő 8 óra

 

Jutalomkirándulás

Kimagaslóan jól tanuló gyerekeink minden év végén jutalomkiránduláson vesznek részt. Idén a Velencei-tó partjára a dinnyési Várparkba és Skanzenbe látogattak.

Képgaléria

Kutyás fejlesztő foglalkozások

furfangA 2018 októberétől 2019 júniusáig tartott kutyás fejlesztő foglalkozások hatására Luca tanulási képessége, szókincse, önbizalma és feladattudata látványosan javult, az év végén tanulmányi eredményességéért részt vehetett a jutalomkiránduláson. Az állatasszisztált terápiát Kardalus Judit tartotta Furfang nevű kutyájával az Azúr Segítőkutyás Egyesülettől és Kiss Mónika fejlesztőpedagógussal.

Kitüntetés

Iskolánk igazgatója, Maróthy Miklósné a pedagógusnap alkalmából Dél-Buda Közneveléséért kitüntetésben részesült a Nemzeti Színházban. Gratulálunk!

Csajológia

Az idei évben indult el iskolánkban a Csajológia szakkör, ahol a felsős lányok önbizalomról, stílusról, életmódról és önismeretről beszélgetnek havonta egyszer. Most csütörtökön tartották az utolsó összejövetelt, ahol Ladányi Beáta és Sift Karina, a Life&Beauty Önbizalomba öltöztetve stílustanácsadói tartottak a lányoknak érdekes interaktív előadást a színekről, mintákról, ruhákról. A stílustanácsadók sok praktikus ötlettel látták el a gádoros csajokat.

Támogatónk

bakoslogo

Köszönjük a Bakos Faipari Egyéni Cégnek, hogy segített iskolapadjainkat felújítani és könyvtárpolcainkat elkészíteni.

kobold 004

szelektiv