Környezetvédelmi vetélkedő

Az ÖKO csoport által szervezett vetélkedőt nagy előkészületek előzték meg mind a szervezők, mind a csapatok részéről. 
Az ötfős csapatoknak, melyeket 4-8. osztályos diákok alkottak, egy verssel kellett készülniük az év egyik védett állatáról, vagy növényéről. 
Kimondottan jó versek születtek.

A verseny többi feladata korunk valamelyik környezetvédelmi problémájához kapcsolódott: rejtvény, szókereső,puzzle,lufis ügyességi játék, kvíz.
A feladatok megoldása után a "Szitakötő2" csapat bizonyult a legfelkészültebbnek.

A győztes csapat tagjai:

  • Ujkéri Eszter 8.b.
  • Zsigmond Tamara 7.a.
  • Józsa Emese 6.b.
  • Faragó Márk 5.a.
  • Ujkéri Bálint 4.n.

Fényképalbum

A papírgyűjtés eredménye

Idén ősszel két konténernyi papírt sikerült összegyűjteni, köszönjük szépen!

Alsósaink versenyét a 2.n. osztály nyerte,második lett az 1.n. és harmadik helyen végzett a 2.a. osztály.

A felsősök versenyét a 6.a. osztály zárta elsőként, őket az 5.n. osztály követte, harmadik helyen pedig a 7.b. osztály végzett.

Nyolcadikosaink szervezőként vettek részt a papírgyűjtésen. Köszönjük a szülők és diákok papírgyűjtését, a szervezők és az ügyelők munkáját...

Ónodi Miklós ismét remekelt

Ónodi Miklós (3.a) lehetőséget kapott az október 13-án rendezett Világsakk-fesztivál keretein belül, hogy rész vegyen Polgár Zsófia szimultánján. A 23 fős mezőnyben mindössze 1 győzelem és 3 döntetlen született, a maradék 19 partiban Zsófia bizonyult jobbnak.

Az a bizonyos egyetlen győztes parti Mikié volt! GRATULÁLUNK!

Kerületi foci IV. korcsoport

foci2A 7-8. évfolyamnak megrendezett Kerületi Labdarúgó Bajnokság őszi fordulójában kiegyenlített és jó mezőnyben 1. helyezést értünk el! A "Legjobb mezőnyjátékos" címet Pék Máté (7a) érdemelte ki nagyszerű egyéni és csapat játékáért. A "Gólkirály" címet Korponai Bence nyerte el, szintén a 7a-ból. A csapat tagjai voltak: Pék Máté, Korponai Bence, Mongyi Dániel és Strausz István 7.a; Árvai Richárd 6.b; Harsányi Tamás és Wolfram Dominik 8.b osztályos diákjaink. GRATULÁLUNK!

Kerületi foci III. korcsoport

foci1Október 15-én került megrendezésre a kerületi foci bajnokság. A Gádor III. korcsoportos focistái először a Rózsakerti Iskolával mérték össze tudásukat. Az első meccset végig uralták a mieink, és szép számban lőtték a gólokat. Eredmény: 7:3 A második mérkőzésen a Kossuth Iskolával nagyon szoros, izgalmas, játék alakult ki, ahol a Gádor nagy küzdés árán és Mongyi Dani gyönyörű védéseinek köszönhetően, 3:2- es győzelmet harcolt ki, ezzel megszerezve az aranyérmet! Legjobb kapusnak járó díjat Mongyi Dániel vihette haza. A csapat tagjai voltak: Joó- Wolf Ákos (5a); Kalapos Titusz és Iván Áron (6a); Kiss Botond, Újkéri Bence és Árvai Richárd (6b); Korponai Bence és Mongyi Dániel (7a). Gratulálunk! Hajrá Gádor!

Támogatónk

bakoslogo

Köszönjük a Bakos Faipari Egyéni Cégnek, hogy segített iskolapadjainkat felújítani és könyvtárpolcainkat elkészíteni.

kobold 004

szelektiv