Első helyezés irodalmi versenyen

panna saciIskolánk két diákja, Bartos Sarolta ás Báldy Panna 6.a. ismét részt vettek a HEBE Kft. országos Szivárványhíd, ötfordulós irodalmi levelezős versenyén, ahol az 5-6. évfolyamosok mezőnyében a dobogó tetején végeztek.

Felkészítő tanáruk Szabados Mónika.

Gratulálunk!

Időutazó - történelmi verseny

Iskolánk két diákja, Bartos Sarolta 6.a. és Báldy Panna 6.a. részt vett a HEBE Kiadó ötfordulós, "Időutazó" történelmi levelező versenyén. A versenyen 400 induló diák, négy korcsoportban mérhette össze a tudását. Gádoros diákjaink ebben a népes mezőnyben az V. helyen végeztek.

Felkészítő tanáruk Bukniczné Hajzer Katalin volt.

Gratulálunk!

Tervezz rózsás plakátot - rajzpályázat

A NAIK Gyümölcstermesztési Kutatóintézet idén is meghirdette a "Tervezz rózsás plakátot!" rajzpályázatot, amin gádoros diákok is részt vettek.

A május 24-én megtartott ünnepélyes eredményhirdetésen 30 pályaművet állítottak ki, ebből öt gádoros alkotás volt. Kovács Réka 7.b. a felsősök versenyében megosztott első helyen végzett, míg Nyári Zsófia 3.a. osztályos diákunk az alsósok között a második helyet szerezte meg.

Kátai Lívia 5.b., Bartos Sarolta 6.a. és Wang Jingbo 7.a. osztályos tanulóink képei is a kiállított 30 legjobb alkotás között szerepeltek.

Felkészítő tanár: Csepregi-Kertész Angelika

Gratulálunk!

Rajzban (is) az élen

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság égisze alatt az Országos Tűzmegelőzési Bizottság országos alkotói pályázatot hirdetett. A pályázat célja, hogy az iskolások a kreatív alkotásokon keresztül mutassák be a tűzoltók izgalmas és egyben veszélyes világát.

Hétszáz fővárosi versenyző közül, huszonötöt hívtak be az ünnepélyes díjátadóra és abból négy gádoros volt. A 6-10 évesek versenyén "plakát" kategóriában Benesóczky Blanka 4.n. osztályos tanuló a III. helyet szerezte meg. A 11-14 évesek versenyében "plakát" kategóriában I. helyen végzett Szunyogh Kamilla a 7.b. osztályból és a II. helyet is a Gádor hozta el,Tatai Lili , szintén 7.b. osztályos diákunk jóvoltából.

"Szabadkézi rajz" kategóriában Wang Jingbo / Stone 7.a is a dobogó legfelső fokán végzett.

Két első helyezettünk munkája az országos versenyre is továbbjutott.

Felkészítő tanáruk Csepregi-Kertész Angelika.

Az eredményhirdetésnél köszönjük a szülői segítséget! (Benesóczky Blanka nem tudott részt venni a díjátadón, ezért hiányzik a képekről).

Gratulálunk !

1. oldal / 4

Nemzeti Együttmüködési Alap

Alapítványunk a 2019. évműködési kiadásainak fedezésére sikeresen pályázott a Nemzeti Együttműködési Alaphoz és 154.000 forintot nyert. Köszönjük a támogatást.

Itt talál meg minket

Közösségi oldalunk

életrevaló

agenda21 okoiskola tehetsegpont umwelt unesco
© Gádor Általános Iskola 1950 - 2019 - minden jog fenntartva.

E-napló belépés

ekreta weblap

Legújabb események

K márc. 26
Miénk a ház
Cs márc. 28
Tavaszi szünet
P márc. 29
Tavaszi szünet
Szo márc. 30
Tavaszi szünet
V márc. 31
Tavaszi szünet
Free Joomla! templates by AgeThemes