Pályaorientációs nap

6-7-8. osztályos diákjaink ezt a délelőttöt a BNV területén megrendezett Euroskil 2018. rendezvényen töltötték. Ez egyben középiskolások szakmai, nemzetközi versenye, de a látogatók is kipróbálhatták magukat a különböző szakmákban,mesterségekben.
5. évfolyamunkat a Soós Borászati Iskola tangazdasága fogadta, ahol a borkészítés titkaiba tekinthettek be, de feladatokat , teszteket is kellett kitölteniük.
4. évfolyamunkhoz állatorvos érkezett, aki a szakma feladatairól mesélt, majd rejtvényeket oldottak meg foglalkozásokkal kapcsolatban és egy fogtechnikus szülő előadását is meghallgathatták.
Harmadikosainkat egy régi gádoros szülő jóvoltából az Élesztőgyár Baking Centere fogadta. Az élesztővel való ismerkedés után kis pékjeink kiflit és brióst sütöttek és természetesen ettek is. Második évfolyamunkra egy méhész és egy búvár apuka látogatott el és mutatta be a szakmáját. Elsőseinkhez eljöttek e helyi tűzoltók, így megismerkedhettek az tűzoltóautó minden részével és még fel is mászhattak rá. A termekbe visszatérve foglalkozásos színező, összekötő, film és a fogtechnikus anyuka bemutatója várta elsőseinket.
Köszönjük a fogadó cégeknek, helyszíneknek a lehetőséget ,a tűzoltóbácsik türelmét és az előadást tartó szülőknek , hogy időt áldoztak ránk.

További képek

Támogatónk

bakoslogo

Köszönjük a Bakos Faipari Egyéni Cégnek, hogy segített iskolapadjainkat felújítani és könyvtárpolcainkat elkészíteni.

kobold 004

szelektiv