Felhívás elektronikus hulladékgyűjtésre

Tisztelt Szülők, Nagyszülők, Diákok, Kollégák!

Iskolánkban 2013. október 2-án, szerdán 7.30 és 9.30 között elektronikus hulladékgyűjtést tartunk.

Az elektronikus hulladékgyűjtésből iskolánk alapítványa alkalmanként 20.000 ft-ban részesül, ezért kérjük Önöket, nézzenek szét házuk táján, rokonoknál, barátoknál és hozzák be a már működésképtelen, használhatatlan, de otthon csak porosodó elektronikus készülékeiket.

A gyűjtés csak a fent említett időpontban lehetséges, mivel ekkor áll ki a hulladék elszállítására kért teherautó. Sajnos a más időpontban érkező elektronikus hulladékot nem tudjuk tárolni. A következő gyűjtés várható időpontja januárban lesz.

Megértésüket köszönjük

Az iskola vezetősége

 

Selector Elektronikai Termék Újrahasznosító Kft.

és a Gádor Iskola

Környezettudatos iskola projekt

keretein belül

elektronikai hulladékgyűjtést szervez!

 

Közös célunk, hogy az elektronikai hulladék minél nagyobb mértékben hasznosuljon, illetve a benne található környezetre, emberre veszélyt jelentő mérgező anyagok ellenőrzött körülmények között kerüljenek begyűjtésre és hasznosításra.

A gyűjtés időpontja: 2013. október 2. szerda 7.30 – 9.30

Kérjük a kedves szülőket, hogy az otthon feleslegessé vált elektronikai termékeket szíveskedjenek iskolánkba eljuttatni a megadott időpontban.

 Az akció során az alábbi hulladékok begyűjtésére kerülne sor: TV, videó, magnó, rádió, hűtő, mosógép, centrifuga, háztartási kisgépek, háztartási nagygépek, információs és távközlési berendezések, rádiótelefon készülék, elektromos és elektronikai barkácsgépek, szerszámok gáztűzhely, gázbojler, mikrohullámú sütő, elektromos sütő, számítógép és tartozékai, nyomtató, számológép, lemezjátszó stb..

Partnereink

bakosfa iskolagyumolcs  
kobold 004    

Nemzeti Együttmüködési Alap

Alapítványunk a 2019. évműködési kiadásainak fedezésére sikeresen pályázott a Nemzeti Együttműködési Alaphoz és 154.000 forintot nyert. Köszönjük a támogatást.

Itt talál meg minket

Közösségi oldalunk

életrevaló

agenda21 okoiskola tehetsegpont umwelt unesco
© Gádor Általános Iskola 1950 - 2019 - minden jog fenntartva.

E-napló belépés

ekreta weblap

Legújabb események

P ápr. 26 @09:00 - 05:00PM
Gádor Trail
Free Joomla! templates by AgeThemes