Ónodi Miklós ismét remekelt

Ónodi Miklós (3.a) lehetőséget kapott az október 13-án rendezett Világsakk-fesztivál keretein belül, hogy rész vegyen Polgár Zsófia szimultánján. A 23 fős mezőnyben mindössze 1 győzelem és 3 döntetlen született, a maradék 19 partiban Zsófia bizonyult jobbnak.

Az a bizonyos egyetlen győztes parti Mikié volt! GRATULÁLUNK!

Kerületi foci IV. korcsoport

foci2A 7-8. évfolyamnak megrendezett Kerületi Labdarúgó Bajnokság őszi fordulójában kiegyenlített és jó mezőnyben 1. helyezést értünk el! A "Legjobb mezőnyjátékos" címet Pék Máté (7a) érdemelte ki nagyszerű egyéni és csapat játékáért. A "Gólkirály" címet Korponai Bence nyerte el, szintén a 7a-ból. A csapat tagjai voltak: Pék Máté, Korponai Bence, Mongyi Dániel és Strausz István 7.a; Árvai Richárd 6.b; Harsányi Tamás és Wolfram Dominik 8.b osztályos diákjaink. GRATULÁLUNK!

Álláshirdetés

A Gádor Általános Iskola azonnali kezdéssel német szakos tanárt keres félállásra. Jelentkezéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. illetve a 30/7989634 vagy 061-4247613/13-as melléken várjuk.

Pályaorientációs nap

6-7-8. osztályos diákjaink ezt a délelőttöt a BNV területén megrendezett Euroskil 2018. rendezvényen töltötték. Ez egyben középiskolások szakmai, nemzetközi versenye, de a látogatók is kipróbálhatták magukat a különböző szakmákban,mesterségekben.
5. évfolyamunkat a Soós Borászati Iskola tangazdasága fogadta, ahol a borkészítés titkaiba tekinthettek be, de feladatokat , teszteket is kellett kitölteniük.
4. évfolyamunkhoz állatorvos érkezett, aki a szakma feladatairól mesélt, majd rejtvényeket oldottak meg foglalkozásokkal kapcsolatban és egy fogtechnikus szülő előadását is meghallgathatták.
Harmadikosainkat egy régi gádoros szülő jóvoltából az Élesztőgyár Baking Centere fogadta. Az élesztővel való ismerkedés után kis pékjeink kiflit és brióst sütöttek és természetesen ettek is. Második évfolyamunkra egy méhész és egy búvár apuka látogatott el és mutatta be a szakmáját. Elsőseinkhez eljöttek e helyi tűzoltók, így megismerkedhettek az tűzoltóautó minden részével és még fel is mászhattak rá. A termekbe visszatérve foglalkozásos színező, összekötő, film és a fogtechnikus anyuka bemutatója várta elsőseinket.
Köszönjük a fogadó cégeknek, helyszíneknek a lehetőséget ,a tűzoltóbácsik türelmét és az előadást tartó szülőknek , hogy időt áldoztak ránk.

További képek

Kerületi foci III. korcsoport

foci1Október 15-én került megrendezésre a kerületi foci bajnokság. A Gádor III. korcsoportos focistái először a Rózsakerti Iskolával mérték össze tudásukat. Az első meccset végig uralták a mieink, és szép számban lőtték a gólokat. Eredmény: 7:3 A második mérkőzésen a Kossuth Iskolával nagyon szoros, izgalmas, játék alakult ki, ahol a Gádor nagy küzdés árán és Mongyi Dani gyönyörű védéseinek köszönhetően, 3:2- es győzelmet harcolt ki, ezzel megszerezve az aranyérmet! Legjobb kapusnak járó díjat Mongyi Dániel vihette haza. A csapat tagjai voltak: Joó- Wolf Ákos (5a); Kalapos Titusz és Iván Áron (6a); Kiss Botond, Újkéri Bence és Árvai Richárd (6b); Korponai Bence és Mongyi Dániel (7a). Gratulálunk! Hajrá Gádor!

Mesenap a Gádorban

A mesenapról készített fényképes összeállítás megtalálható iskolánk közösségi oldalán.

Őszi túra a Mátrában

Október 14-én, vasárnap reggel iskolánk 8 osztályából 29 tanuló indult útnak, hogy szembenézzen Magyarország legmagasabb hegységével az ősszel mindig csodálatos színekben pompázó Mátrával.

Busszal utaztunk Mátrafüred-Sástóig, innen indultunk Lajosháza és a Szalakja-ház érintésével a Galyatetőre. Kicsik és nagyok is ügyesen megbirkóztak a 15 kilométeres, helyenként komoly emelkedőket tartogató útvonallal és fáradtan, de büszkén érkeztek meg a 960 méteren található kilátóhoz. Az ezer színben pompázó erdőkben tett látogatásról sok jó kép készült, melyekből a legjobbakat megosztottuk a fényképalbumunkban. Mindenkinek gratulálunk!

Mi mindannyian ide járunk

 • 02
 • 06
 • 09
 • 15
 • 03
 • 04
 • 10
 • 13
 • 14
 • 08
 • 01
 • 11
 • 17
 • 07
 • 05
 • 12
 • 16

Támogatónk

bakoslogo

Köszönjük a Bakos Faipari Egyéni Cégnek, hogy segített iskolapadjainkat felújítani és könyvtárpolcainkat elkészíteni.

kobold 004

szelektiv