A pusztazámori hulladékkezelőnél járt a 7. évfolyam

Hetedikeseink, az iskola Alapítványa segítségével Pusztazámoron jártak a Regionális Hulladékkezelő Központban. Érdekes előadást hallgattak a környezettudatos gondolkodás gyakorlati megvalósulásáról. Megismerkedtek a hulladékkezelés és hasznosítás fázisaival. A rekultivált szemétdomb megmászása mellett, pedig betekintést nyertek a biogáz hasznosítás és a szennyvíztisztítás rejtelmeibe is.

További képek

Kerületi úszó diákolimpia

Nagyon szép eredmények születtek a kerületi Úszó Diákolimpián a 2008 és későbbi születésűek versenyében! Gyorsúszásban Pálinkás Luca (5a) 1.,Tavali Marcell (4n) 2. és Vass Anita (2a) 6. lett. Mellúszásban Pálinkás Luca (5a) 1.,Tátos Vilmos (2a) 2., Gál-Werl Patrik (5a) 2. és Korponai Zoé (5a) 6. helyezést ért el. A hátúszóknál Gál-Werl Patrik (5a) 1., Tavali Marcell (4n) 4. és Fintor Sarolt (5n) 5. lett. A 4X50 méteres gyorsváltóban a lányváltónk 2. helyezést ért el: Szekszárdi-Olekszik Lili és Fintor Sarolt (5n), Börcsök Ivett (4a) és Pálinkás Luca (5a). A fiúváltónk nagy küzdelemben a 4. helyet szerezte meg: Gál-Werl Patrik (5a), Hódi Máté (4n), Varga Kende (4a) és Tavali Marcell (4n). Többi versenyzőnkre is büszkék vagyunk: Sauerwein Zoltán (2a); Végh Ádám, Farkasházi Kornél, Skerlecz Andor és Pajter Dávid (2n); Szombathelyi Bori és Hellinger Anna (3n), Labodics Bori (3a), Erődi-Gaál Zoltán (4n).

GRATULÁLUNK MINDEN CSAPATTAGUNKNAK! HAJRÁ GÁDOR!

Fényképalbum

Karbantartót keresünk!

A Gádor Általános Iskola gondnok/karbantartót keres teljes állásra. Jelentkezés a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, vagy a 424-7613/12 telefonszámon.

Alsós vers- és prózamondó verseny

A kerületi versenyt megelőző gádoros háziversenyre nagyon sok diákunk jelentkezett és tanult meg 1-1 verset, prózarészletet. Mindenkinek köszönjük a felkészülést!

A versenyen a következő eredmények születtek:

Vers 1-2. évfolyam:
1. Jámbor András 2.n.
2. Dévényi Dániel 1.n.
3. Boros Kinga 2.n.

Vers 3-4. évfolyam:
1. Kovács Martin 4.n.
2. Nyári Zsófia 4.a.
3. Szombathelyi Bori 3.n.

Próza 1-2. évfolyam
1. Papp Gábor 2.n.
2. Polgár András 1.n.
3. Nagy László 2.a.

Próza 3-4. évfolyam
1. Kálóczy Borbála 4.a.
2. Papp Kristóf 4.a.
3. Hellinger Anna 3.n.

A kerületi versenyt 3-4. évfolyamos diákoknak szervezik, így itt iskolánkat Kálóczy Bori 4.a. és Kovács Martin 4.n. képviseli.
Gratulálunk minden résztvevőnek!

Kerületi helyesírási verseny

A kerületi Simonyi Zsigmond helyesírási versenyen iskolánk 8. a. osztályos tanulója Tar Péter a III. helyen végzett.

Felkészítő tanár: Puskásné Kustán Klaudia

Gratulálunk!

Vulkán projekt a 6.a-ban

Újra vulkánok lepték el a Gádort, ezúttal a 6.a. osztály jóvoltából. A gyerekek nagyon kreatívan oldották meg a feladatot és készítettek vulkánt, tablót, PPT-t. Nem csak a szinte működő vulkánokkal remekeltek, de a bemutatás köré font történetek is ötletesek voltak: valaki "repülőről lenézve" mesélte el a látottakat, más egy utazás történetébe szőtte, valaki pedig a szponzorokat sorolta fel. Ismét sok szülő, érdeklődő nézte végig a csapatok előadását. Vera néni köszöni mindenkinek a munkáját,nagyon elégedett volt.

További képek

Karácsonyi ajándékgyűjtések a Gádorban

Iskolánk idén is több ajándékgyűjtő kezdeményezéshez kapcsolódik. December 4-ig tart a Szent László Társulat határon túli magyar iskolák, óvodák és árvaházak részére szóló gyűjtése. Ide jó állapotú játékokat, társasokat, magyar nyelvű gyermek könyveket és tartós édességet, élelmiszert várnak.

A Baptista Szeretetszolgálat cipős doboz akciója is meghirdetésre kerül. Ide egy "cipősdoboznyi" játékot várunk, amit becsomagolt, de nyitható cipős dobozba helyezzenek(külön csomagolva a doboz tetejét és az alját), jelezve a tetején, hogy hány éves fiúnak vagy lánynak szánták az ajándékot. A gyűjtés december 17-ig tart.

A kezdeményezésekbe természetesen nem kötelező bekapcsolódni, viszont aki megteszi, azt kérjük, hogy ne koszos, selejtezésre szánt játékokat tegyen bele a csomagba, hanem új, vagy újszerű dolgokat!!!

December 10-i héten pedig a gádoros rászoruló családoknak gyűjtünk tartós élelmiszert az aulába kihelyezett kosárba.

KÉSZÜLJÜNK EGYÜTT AZ ÜNNEPEKRE!

Mi mindannyian ide járunk

 • 14
 • 08
 • 13
 • 17
 • 01
 • 06
 • 16
 • 02
 • 10
 • 11
 • 07
 • 15
 • 12
 • 03
 • 04
 • 05
 • 09

Támogatónk

bakoslogo

Köszönjük a Bakos Faipari Egyéni Cégnek, hogy segített iskolapadjainkat felújítani és könyvtárpolcainkat elkészíteni.

kobold 004

szelektiv