Békamentés

Március 23-án 31 fős csapatunk, Metti néni és Janka néni vezetésével, képviselte iskolánkat a farmosi békamentő családi napon. Békát ugyan nem tudtunk menteni a száraz idő miatt, de láttunk állatbemutatót, madárgyűrűzést, simogattunk 30 kg-os teknőst, barlangásztunk, íjászkodtunk és játszottunk a bála játszótéren. Vezetett kiránduláson szembesültünk a február végén történt hatalmas tűz okozta károkkal. Pallójegyet vásárolva iskolánk is hozzájárul a helyi tanösvény újjáépítéséhez.

Szuper nap volt!

További képek

Mezei futóverseny

Március 27-én Csepelen rendezték meg a Budapesti Mezei Futóversenyt. Iskolánk 4 csapattal és 3 egyéni indulóval képviseltette magát. Diákjaink nagyszerűen helytálltak a sportiskolákkal és profi atlétákkal tűzdelt mezőnyben. Legjobb egyéni eredményt elérő diákjaink:Tatár Dorka (6a) 15. hely; Debreceni Márk (4a) 22. hely és Korponai Bence (7a) 31. hely. A részletes csapat eredmények még nem kerültek feltöltésre a BDSZ honlapján.

II. korcsoport: Kósa Panna (5a), Kalapos Szonja, Gárdonyi Nóra, Czakó E. Borbála, Ritter Vivien, Börcsök Ivett (4a) és Vén Villő (3n). Debreceni Márk, Mongyi Máté, Balázs Gergő (4a); Egerszegi-Laborcz Zsombor és Hódi Máté (4n).

III. korcsoport: Tatár Dorka és Tölgyesi Zsolt (6a); Korponai Bence (7a); Árvai Richárd és Zabláczki Benett,(6b); Joó-Wolf Ákos (5a).

IV. korcsoport: Haut Tamás és Rácz Máté (7b); Zabláczki Dorián és Késmárki Tamás (8b).

Felkészítő tanárok: Gyollainé B. Magdolna (II. korcsoport), Szendi Gyuláné és Kákonyi Vivien (III.-IV. korcsoport).

Köszönjük a szülők segítségét a gyerekek autóval való szállításában!

Gratulálunk minden résztvevő diákunknak!

További képek

Kerületi fizika verseny

A kerületi páros fizika versenyen a dobogós 3.helyet érték el nyolcadikosaink, Tar Péter 8.a, Wang Jingbo 8.a.

Gratulálunk!

Felkészítő tanár: Tevan Zsolt

Akkreditált Kiváló Tehetségpont lettünk

aktNagy örömünkre iskolánk elnyerte az akkreditált kiváló tehetségpont címet!

" Örömmel tájékoztatjuk Önt, hogy a Gádor Általános Iskola tehetségpont a 2018/19 évi akkreditációs folyamatban való részvétele eredményeként helyi (intézményi/települési) hatókörű, Akkreditált kiváló tehetségpont címet nyerte el!

Gratulálunk a szép sikerhez!

Az akkreditációban közreműködött szakértők a következő szöveges értékelést készítették a folyamat során szerzett online és/vagy személyes tapasztalataik alapján: Az akkreditáció szöveges értékelése: A XXII. kerület tehetségsegítésének egyik központja, mindig nyitott az újra. „Magyarország örökös ökoiskolája”, most kapcsolódik be az „Életrevaló - 7 szokás program” – ba. A humán erőforrás adott, dokumentumokkal igazolt. A tehetségsegítők a vezető támogatásával jó kapcsolatrendszerben, jó munkamegosztásban végzik tevékenységüket, képzésük folyamatos. Külön tehetségfejlesztő órák működnek (alsó: 2 óra, felső 1 óra) külön pedagógussal. A komplexitásra törekvő programok közül „jó gyakorlat”-nak ajánljuk a „Tehetségműhely”, a „Miénk a ház” programokat, amelyeket kutató tanár és drámapedagógus gondoz. Fontos feladatnak tekintik az azonosítást, a pszichológusok segítségével is végzik, de részt vesznek a Matehetsz online azonosításában is."

Tavaszi papírgyűjtés

Iskolánk papírgyűjtést szervez április 4-től 12-ig.

Papír reggel 7.00-8.00 óráig , illetve délután 14.00-16.00-ig hozható.

Kérjük a papírt összekötve hozzátok, mert az első két nap még nem lesz konténer, így a tárolását és az átrakodást könnyebben meg tudjuk oldani!

A szervező 8. évfolyam

Nyelvész verseny sikerek

A budapesti Nyelvész versenyen:

III. lett Jankó Léna 1.a,
IV. helyezést ért el Szerencsi Pál 3.a, és Polgár András 1. n
VI. helyen végzett Pajter Olívia 1.b

Felkészítő tanárok : Mártonné Dudás Andrea, Tégli Dóra, Nagy Lászlóné, Mészáros Ákosné

1848. március 15-re emlékeztünk

Ötödikeseink Vera néni es Zsolt bácsi segítségével az 1848-as forradalom és szabadságharc eseményeire emlékezve, színvonalas műsorral várták az iskola diákjait és pedagógusait. 

Köszönjük!

További képek

Mi mindannyian ide járunk

 • 10
 • 11
 • 08
 • 01
 • 13
 • 15
 • 03
 • 06
 • 04
 • 07
 • 09
 • 16
 • 05
 • 12
 • 14
 • 02
 • 17

Támogatónk

bakoslogo

Köszönjük a Bakos Faipari Egyéni Cégnek, hogy segített iskolapadjainkat felújítani és könyvtárpolcainkat elkészíteni.

kobold 004

szelektiv